Arxiu

Temporada 2011

Formàvem un bon equip, ben conjuntat, per gaudir cada partit, per competir al màxim, teníem totes les peces necessàries i encaixades per afrontar el repte d’aconseguir  la segona Lliga Intercomarcal del club. I així va ser, amb il·lusió, perseverança i esforç, la lliga del 2011 pel TT Borgonyà! revalidant la del 2010 amb el TT Sant Vicenç. Dues lligues, es podria dir, que una va ser pel poble del club que defensem i l’altre per la colònia on hi tenim el local de joc, un fet increïble!

TT Borgonyà 2011


De sobte, et trobes en un partit a Vic, mires la banqueta i veus al teu costat als que un dia van ser els teus rivals directes, als que em van “fotre” la lliga del 2006 per tan sols un sol set de joc de diferència. Com no puc recordar quan militava al TT Torelló els “derbis” contra el Vic TT, quan ens disputàvem la lliga, juntament amb  el Sant Quirze TTC, les temporades 2004, 2005 i 2006. Durant aquelles tres temporades, el Torelló sempre guanyàvem al nostre local i el Vic ho feia al seu, uns partits especials, amb rivalitat esportiva, renyits i apassionants de disputar.

 
Borrull, Camprodon i Arranz, l'armada vigatana


Els tenia batejats com l’armada vigatana, en Jordi Camprodon, l’Ignasi Arranz i en Jordi Borrull. En Camprodon va ser amb nosaltres des de la primera temporada del club, la 2009. L’Arranz va arribar a la següent, la 2010. En Borrull, la 2011. D’alguna manera, el fet de ser-hi un, “ajudava” que després vingués l’altre, fins a completar el triplet. Tres fenòmens, diria que professionals, humils, que sabien el que volien, companys a la taula i fora d’ella, i quin nivell de joc! somiar era gratis.


A l’armada vigatana, els hi sumem en Marc Conca, en Joan Riera i en David Riu. Amb en Conca, gairebé sempre junts al mateix equip des de que érem uns marrecs, el picada plana infal·lible de l’equip. En Riera, l’home tranquil, aportant l’experiència en els partits. En Riu, la peça necessària per afrontar la temporada.

 Conca, amb trofeu Lliga 2010

Riera, Burgaya i Riu, amb trofeus Lliga 2010 i 2011


En agraïment a l’equip del 2011, per la dedicació, per assolir l’objectiu, per tots els moments compartits d’aquella temporada. Fins sempre més!

Lluís Burgaya, capità del TT Borgonyà. Imatges 2011


 Vic TT vs TT Borgonyà

 TT Borgonyà vs TT Camprodon

CTT Sant Hilari vs TT Borgonyà

Jordi Camprodon, amb trofeus Lliga 2010 i 2011

Ignasi Arranz, amb trofeu Lliga 2011

Jordi Borrull, fitxatge 2011

Lluís Burgaya, amb trofeu Lliga 2011

Arranz i Burgaya, 1r i 2n de l'Open TT "Memorial Jordi Castells" 2011
Final santvicentenca en honor al nostre "presi"

Imatges 2012

TT Borgonyà 3r Grup A i TT Sant Vicenç 2n Grup B

TT Sant Vicenç vs TT Borgonyà, amb trofeus Lliga 2010 i 2011

Imatges 2013

TT Borgonyà amb TT Sant Vicenç

Sant Quirze TTC vs TT Borgonyà

Burgaya, Cárdenas i Riu

Burgaya, 1r Rànking TTI

Temporada 2016

Hem tornat a dalt de tot, els primers a fer el cim, el Borgonyà ha revalidat la lliga del 2011 i la del 2010 amb el Sant Vicenç, tres són, les lligues aconseguides pel club des de la seva creació la temporada 2009. Entre aquesta i la última, han passat quatre temporades, on el Borgonyà ha quedat dos cops tercer, un primer del B i un sisè lloc. Enguany, l'equip s'ha reforçat amb la intenció clara d'intentar aconseguir aquest nou repte.

Ignasi Arranz, Jordi Borrull i Jordi Camprodon, els vigatans, tornaven després d'aquella època d'èxits. Camprodon no ha pogut jugar, doncs actualment viu a Suècia, però és un fidel al club. Arranz i Borrull han disputat pocs partits, però han suposat uns punts importants en la consecució de l'objectiu.  

Edu Morató, militant la temporada 2013, s'incorporava a poques jornades de l'inici del campionat, i el seu rendiment i la seva motivació han estat claus per aquest èxit

Dues cares noves, Joaquim Azcón i Albert Piquer. El veterà de Cardedeu, Azcón, fitxava amb la intenció clara d'aspirar al màxim, i amb la seva experiència, ganes i punts, han estat importants pel resultat final. El jove Piquer, ha estat el segon jugador que ha participat més durant la temporada, també participant en partits importants. El seu rendiment ha superat les expectatives, ha fet un pas de gegant respecte al joc i les estadístiques de partit abans d'incorporar-se a l'equip, amb un futur prometedor

David Velasco, important la temporada anterior, només ha pogut jugar el primer partit. 
  
Els que porten més anys, Marc Conca, David Riu i Sergi Cárdenas, han complert els partits que han disputat, essent iguals d'importants com la resta, per poder finalitzar campions.

El capità Lluís Burgaya, ha estat a la línia dels anys anteriors en estadística i joc, el que ha fet més partits, escortat per un bon equip, intentant combinar la millor alienació per cada partit, donar partits a tots els palistes, mantenint l'equip atent i motivat per aconseguir la fita.

Respecte el 2011, que potser per moments volíem córrer massa, enguany i hem anat caminant, però a pas lleuger, d'aquesta manera no ens hem entrebancat amb cap pedra petita ni caigut amb cap de gran. Hem gaudit més del camí, amb la mirada endavant per visualitzar l'objectiu, també mirant enrere per saber d'on venim, i observant els dos costats per no perdre detall dels moments, i quan ha calgut, hem passat de pas lleuger a fer un esprint final.

Per acabar, remarcar la bona actuació i quarta posició del TT Sant Vicenç. Ha estat clau el seu treball i sacrifici, que de retruc, ha servit pel TT Borgonyà guanyar la lliga.

Lluís Burgaya, capità del TT Borgonyà

 TT Borgonyà i TT Sant Vicenç campions lligues, 2010, 2011 i 2016

Imatges 2016

  Edu Morató i Marc Conca

Sergi Cárdenas

 David Riu

 David López i Quim Portet

 Kim Azcón

Albert Piquer

Lluís Burgaya i David López, 1r i 2n rànquing lliga

 Campions lliga TTI 2016

 

  
CTT GESTER

Un breu resum, en imatges, del que fou el club del barri de Montserrat de Torelló, el Gester, bona part de l'actual plantilla del Borgonyà i Sant Vicenç.

 escut


els impulsors


el local


torneig social a la plaça de la sardana


l'amistat


il·lusió i dedicació

 palmarès

orgull Gester
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada